فاطمه رضاپور افزود:تمام اين غذاها سنتي هستند و تزيينات آنها فانتزي و ابتکار بانوان هنرمند کرماني است.
وي شمار شرکت کنندگان در اين جشنواره را بيش از 40 نفر عنوان کرد و افزود: در پايان اين مسابقه در بخشهايي همچون غذاها، دسرها و شيريني ها سه نفر به عنوان برگزيده انتخاب خواهند شد.
اين مقام مسوول در اداره کل ميراث فرهنگي استان کرمان اضافه کرد:علاوه بر اين، يک نفر به عنوان برگزيده برتر در تمام رشتهها معرفي خواهد شد.
رضا پور هدف از برگزاري اين جشنواره را ترويج غذاهاي سنتي بين نسل جوان و تغذيه سالم عنوان کرد.
خاطرنشان ميشود، پنجمين جشنواره غذاهاي سنتي کرمان از سوي واحد مردم شناسي اداره کل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان کرمان و با همکاري اداره کل امور بانوان و روابط عمومي اداره کل در محل باغ موزه هرندي برپا شد.
/117
انتهای پیام/